dissabte, 28 d’abril del 2012

Per Una Millor Actitud davant l'Innovació que reclama la cisis


un programa en "L@ Frontera"
esta en  Les Fronteres 
"L@ Frontera" de Gracia amb Guinardo
"L@ Frontera" de Nou Barris amb Sant Andreu
"L@ Frontera" de Horta amb Nou Barris 
"L@ Frontera" del Valles Oriental amb el Barcelones
"L@ Frontera"
"L@ Frontera"

Ver Xarxa CerQles Mou Te Tu en un mapa más grande
"L@ Frontera"

LLENÇA EL TEU QORNER TE EFECTES

"L@ Frontera"

Fem Xarxa i Qalicions

On es l'artista que portes dins?


Les Gracies de Gràcia





ESVORANC EMOCIONAL ? NO GRACIES !!!

Road Show per una Ruta engrescadora "L@ Frontera"

+ Confiança + Optimisme


+ Confiança + Optimisme

Una gran historia de persones grans i de grans persones, el programa I tu per què  no ?

els deia abans de començar .......

A la terminació de la primera fase del procés, es pot assegurar que:
Les persones entenen el procés del pensament, és a dir com funciona la nostra ment, el que els obre al poder d'observar i interpretar la realitat.
Les persones deixen de donar la culpa a l'entorn i als altres perquè prenen consciència de lacapacitat que tenen d'acostar el centre de control de les situacions al seu interior.
Coneguda la realitat que estan, les persones aprenen a crear i pensar en resultats finals, clau perquè els mecanismes interns de la ment disparin l'energia i els passos necessaris per a arribar a aquestes metes o resultats.

La resistència als canvis està governada per la nostra permanència en el que anomenem Zones Còmodes. Les persones aprenen a expansionar aquestes Zones Còmodes, convertint les amenaces d'un canvi en noves oportunitats.
Les persones arriben al coneixement i convenciment que tenen una capacitat de fer que les coses ocorrin molt major que el que mai han pensat. I aprenen a aplicar-la.
Les persones aprenen a expressar les seves metes i objectius (en afirmacions), i a treballar amb elles, de manera que des del seu interior, es generen l'energia i creativitat necessàries.
Les persones, al prendre el centre de control de les situacions, no “han de fer” les coses. Decideixen, volen, trien fer-les. Això redunda en major eficàcia, més sentit de la responsabilitat, millors relacions, …
Les persones aprenen que els canvis comencen per un mateix i des de l'interior. Amb això estan sempre disposats a donar el primer pas per a millorar una situació o relació.
Les persones aprenen que la percepció de cadascun no és completa (escotomas). Cadascun tenim “la nostra veritat”. ALcompartir amb respecte les percepcions i opinions s'assoleix unaveritat més completa.
Les persones aprenen, amb això, el sentit del treball en equip i decompartir responsabilitat en l'assoliment d'un objectiu.
Generació d’Una Xarxa:








  • Amb les persones sorgides dels propis enQüentros (assistents al programa)
§ Que coneguin (hagin perdut la por), l’ús del Correu Electrònic i Navegar per Internet i algunes de les seves utilitats per les tasques de Dinamització
  • Que duguin a terme, posteriorment, les tasques d’Orientació a totes aquelles persones Grans del Casal i del seu municipi
§ Que sigui testimoni de les seves experiències i resultats per motivar a aquells i aquelles que estan al seu voltant
Va consistir en un conjunt de sessions combinades amb una actuació per Internet (Coaching), al llarg del programa i posteriorment:
Ä Una primera sessió de confluència d’una jornada sencera amb la totalitat dels assistents distribuïts en dos grups al Parc del Coneixement Flor de Maig (Cerdanyola)
Ä Tres sessions de formació al mes de Desembre i tressessions de formació al mes de Gener, de tres hores cada sessió. En sis grups, dos grups a Sant Boi, dos grups a Mataró i dos grups a Cerdanyola.
Ä Una darrera sessió de confluència, al final, també en dos grups a Flor de Maig.
ÄUna sessió explicativa, al inici, al col·lectiu d’interlocució entre la Diputacióde Barcelona (Benestar Social)i els Municipis (Referents)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada